divendres, 14 de setembre del 2007

Passeu, passeu!

Senyores i senyors, amigues i amics, papa i mama, família diversa, internautes perduts, admiradores, casades i casats, solteres, policia del ciberespai, cercadors de paraules, cercadors de frikades, cercadores de somnis, gent a qui els soni el meu nom, gent que no em conegui de res, animals que saben llegir, paranoics que volen supervisar els membres de les seves llistes negres, viciats d'internet, persones que no sàpiguen fer servir el Google, mosca que acaba de posar les sis potetes i la llengua sobre la pantalla del portàtil, gent que entri al meu bloc per compromís, etc... heu de saber que sou totes i tots benvinguts a aquest nou bloc que tot just ara em disposo a inaugurar! Sols el fet de que estigueu llegint aquestes primeres paraules em fa d'allò més content, i és per això que m'agradaria que no sigui aquest el primer i últim cop que visiteu aquest racó d'univers.

"Canvi de posició" és el títol que us dóna la benvinguda. I és que ens passem la vida canviant de posició, fent canvis de tot tipus: canvis d'estudis, de lloc de residència, de feina, d'horaris, de companys i parelles, de llocs de trobada, fins i tot patim canvis de personalitat i de gustos... són els canvis que, al cap i a la fi, donen forma a les nostres vides i a les nostres formes de ser. Fent un paral·lelisme amb els instruments musicals de corda podriem dir que ens passem els dies, els mesos i els anys fent canvis de posició per així donar forma a una sola composició musical, tot pujant i baixant pel batidor de la nostra vida.

El bloc "Canvi de posició" neix sense un objectiu únic, ja que els temes que hi aniràn apareixent seràn en cada moment aquells que em passin pel cap, allò que m'agradi, m'emocioni, em molesti, em faci riure, m'inquieti o em faci pensar i que, evidentment, vulgui compartir amb tots vosaltres. No cal dir que s'accepten consells i recomenacions i que, evidentment, tots els vostres comentaris em faràn molta il·lusió!

Gràcies a tu, tant fa qui siguis, per llegir això, per ser com ets i per compartir aquests moments amb mi!

I com diu la cançó de Jaume Sisa... oh benvinguts, passeu, passeu... el temps no compta, ni l'espai, qualsevol nit pot sortir el sol:

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Eii!!!
M'encanta aixodels blogs, tot i que encara no he fet el pas que tu si has fet, fer-ne un de propi.
En qualsevol cas per aqui ja tens a una friki del tema que anirá visitant-ne...

Salut!

XAVI

David Cuadros Tallón ha dit...

Gràcies Xavi!

Ja avisaràs quan et decideixis a unir-te a aquest món tant friki. Això tot just acaba de començar... ja veurem com evoluciona.

Una abraçada! David