dilluns, 17 de setembre del 2007

Martorell fotografiat a Google Earth

Sembla ser que un martorellenc a qui li deu faltar un cargol se li van "creuar els cables" un dia i va començar a fer fotos de la nostra preciosa vila. El fet és que si busqueu Martorell al Google Earth podreu trobar multitud de fotografies, algunes de dolentes i d'altres una mica més acceptables, de diversos punts dels nostres carrers.

Situació geogràfica de la Plaça de la Vila: Pointer 41º28'28.08'' N 1º55'48.46'' E elev 239ft

Si no tens instal·lat el Google Earth, el pots trobar clicant AQUÍ.

2 comentaris:

Raimon ha dit...

Estic tan poc acostumat al món dels blocs que anava a enviar-te un correu electrònic per a comentar-te la meva impressió en llegir-lo. Millor un comentari.

No m'en he adonat i amb cinc minuts ja m'havia mirat gairebé tota la informació que tens al blog. Estic acostumat a veure alguns blogs en els que l'autor intenta apartar-se dels altres blogs de la xarxa i enlloc de pensar en que es vol dir, pensa en com diferenciar-se la resta.

Felicitats per fer un blog agradable i que duri!

Raimon (A.B.U.)

KUDRUS ha dit...

Ciao fratellino!

Ho recibuto la tua mail, e mi ha piacoto tanto vedere come perdi il tuo tempo libero facendo delle cose sul internet. Va bè. Vedo che ti piace parlare delle cose diverse dal nostro paese e anche qualunque cosa come la musica che a noi piace tanto.

Ich habe auch schoen gesehen dass du über alles sprichst und ich glaube es ist sehr wichtig. Macht alles gut.

Nos vemos a la vuelta. Sigue escribiendo a ver que cuentas, te observaré desde la distancia.

Un abrazo. Apa siau.