dijous, 8 de novembre del 2007

Stephane Grappelli & Yehudi Menuhin Live

Dos mestres i un instrument... Stephane Grappelli, cofundador del Quintette du Hot Club de France, va ser el millor violinista de jazz de tots els temps. Yehudi Menuhin, per la seva banda, és considerat per la gran majoria com el millor violinista del segle XX i, per tant, molt probablement es pugui afirmar que va ser el millor intèrpret que mai ningú hagi pogut escoltar. I aquesta no és només una opinió personal meva: tinc el convenciment que som molts els que la compartim.

Dos genis i el violí... tocant davant d'un mateix públic. Enfront d'una mateixa càmera. Compartint escenari i protagonisme al reportatge que la BBC va tenir l'encert de gravar en el seu dia.

S'han d'aprofitar els cops de sort que fan que en comptades ocasions els més grans intèrprets s'uneixin en una sola partitura. Com al fragment del reportatge la televisió britànica, davant el ritme de Jealousy.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola company !!!

Gran vídeo !!!

Quina enveja poder tocar amb aquesta facilitat !!!

També soc un aficionat al violí com tu i per això segueixo el teu blog.

Continua així !!!!

P.D.: No soc un fan de Menuhin. Pot ser quan era jove si que era uns dels millors. Crec que hi van haver d'altres més bons (Oistrakh, Heifetz, etc...).

David Cuadros Tallón ha dit...

Hola!! Ens coneixem?

Jeje... jo crec que sóc una mica fan de qui ho faci millor que jo... i són tants!! (per sort per la Música)

Moltes gràcies per entrar al aquest racó de la xarxa!